ELEKTROTECHNIEK

van Kempen Elektrotechniek biedt een totaaloplossing op het gebied van elektrotechniek. Zowel als zakelijke en particuliere klant ben je aan het juiste adres. Wij verzorgen de volledige elektrotechnische installatie bij nieuwbouw, verbouw en renovatie van zowel (luxe) woonhuizen als bedrijfspanden. 

De huidige elektrotechnische installaties dienen zo veel mogelijk uit het zicht geplaatst te worden. Veel mensen weten niet wat er voor nodig is om een stopcontact te kunnen gebruiken of een lamp te kunnen schakelen. Dat hoeft ook niet, dat is ons vak!

 

van Kempen Elektrotechniek kan je ook helpen je plan te ontwikkelen. Geen plan is hetzelfde, iedereen wil graag zijn of haar wensen verwerkt hebben in het nieuwe woonhuis of bedrijfspand. Daarom leveren wij maatwerk, we luisteren naar jouw wensen en geven daarnaast een eerlijk en betrouwbaar advies. 

 

Heb je een storing in je huidige elektrotechnische installatie? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres! Neem dan contact op voor meer informatie.