DOMOTICA

Met Domotica zorg je voor een comfortabele en eenvoudige besturing op afstand van (een combinatie van): verlichting, verwarming, koeling, ventilatie, zonwering, gordijnen, toegangscontrole, etc. 

Wat veel mensen niet weten is dat Domotica niet eens heel veel duurder hoeft te zijn dan een traditionele installatie. De aanschaf van Domotica is vaak een investering, maar doordat het gebruik van Domotica een beter energiebeheer mogelijk maakt bespaar je op de lange termijn. (bij een reguliere woning al na ongeveer 6 jaar)

 

Met Domotica KNX leveren we Domotica op maat. Voor ieder project het juiste systeem. Dit levert ongekend veel mogelijkheden, veel meer dan een traditionele elektrische installatie. Dit wordt geleverd en geïnstalleerd met visualisatiesoftware. Met deze software kunnen alle functionaliteiten van Domotica vanaf een pc, touchscreen, iPad of iPhone bediend worden. Zo is het mogelijk om verlichting, beveiliging, rolluiken, toegangscontrole, enz. allemaal eenvoudig op afstand via internet bijvoorbeeld vanaf kantoor te besturen.

Bel of mail vrijblijvend voor een afspraak om te ontdekken wat Domotica voor jou kan doen!