BEVEILIGING

Op het gebied van Beveiliging bieden wij 3 verschillende diensten:

 

Inbraakbeveiliging

Een goed beveiligingssysteem is voor veel bedrijven en particulieren cruciaal. Met een beveiligingssysteem bescherm je je eigendommen en voorkom je dat je in geval van nood met lege handen komt te staan. Ook eisen veel verzekeringsmaatschappijen dat je beschikt over beveiligingssystemen die je kunnen beschermen tegen calamiteiten. Geen beveiligingssysteem? Dan geen dekking of zelfs helemaal geen polis!

 

Camerabewaking

Naast inbraakbeveiliging kunnen wij ook een volledig systeem voor cameratoezicht leveren en installeren. Of het nu gaat om één camera bij uw woonhuis, of om een compleet systeem rondom jouw bedrijfspand, alles is mogelijk.

 

Toegangscontrole

Met toegangscontrole bedoelen we het proces waarmee de toegang tot bepaalde ruimten en installaties wordt geregeld. Dankzij toegangscontrolesystemen regel je eenvoudig welke medewerkers wel en niet in bijvoorbeeld jouw archief, controlekamer of kluis mogen komen. Onbevoegde toegang is daarmee verleden tijd. Bovendien registreren de systemen automatisch wie een ruimte betreedt of probeert te betreden, zodat je direct op de hoogte bent van mogelijke schendingen van het toegangsbeleid.
Afhankelijk van jouw toepassing kunnen wij veel verschillende toegangscontrolesystemen bieden, variërend van eenvoudige toegangspoortjes tot complexe systemen met RFID, en crypto grafische sleutels (druppels).